Per un Servei Integral de Recursos Bàsics

Menjar per a Tothom no vol caure en l’assistencialisme. Pensa que tots i totes hem de ser solidàries amb els veïns i veïnes que travessen situacions dramàtiques provocades per la crisi, però sap també que les solucions efectives només poden venir de les administracions i, entre elles, la Generalitat i sobretot l’Ajuntament de Santa Coloma.

Per això, en aquests moments l’associació complementa la seva tasca solidària amb una campanya reivindicativa per aconseguir a la ciutat un Servei Integral de Recursos Bàsics per tal que no hi hagi cap veí ni veïna de la ciutat que passi gana o no tingui sostre.

El primer acte de la campanya va tenir lloc el passat 14 de maig, es va denominar “El Menjador al Carrer”, i va consistir a traslladar a la rambla de Sant Sebastià el Menjador Social amb dos objectius: sensibilitzar la ciutadania de la situació de gana que pateix un sector creixent dels veïns de la ciutat i demanar la seva col·laboració per mitigar el problema, i alhora, exigir a l’Ajuntament que compleixi la Llei 12/2007, d’11 d’octubre, de Serveis Socials, i obri un Servei Integral de Recursos Bàsics, que consti d’espai d’aixopluc per a persones sense sostre, dutxes, rentadores i d’un menjador públic, gratuït, accessible a tothom i suficientment publicitat.

Ara el grup ha obert una campanya per recollir el màxim nombre de firmes de suport al manifest “Menjar i casa per a tothom! Per un Servei Integral de Recursos bàsics a la ciutat”, que apareix a la portada del bloc, i prepara nous actes de denúncia.

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s